Takorama

slogan

Takorama AB – Vad kan vi göra för dig?

Takorama erbjuder takläggning för såväl renovering- som nyproduktion, gärna inklusive isolering, taksäkerhet ev. brandluckor, takluckor, takbrunnar samt även trä och plåtarbeten. Vi har även system och produkter anpassade till takterasser och p-däck samt även sedumtak. De produkter vi erbjuder är alla av mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna montörer skapar vi tak som ger trygghet och skydd mot takläckage i många år. Kvalitet kostar lite mer, men på sikt ger det ekonomiska lösningar med lång livslängd. Systemsäkerhet-, egenkontroll utföres på alla våra projekt, allt för att tillsammans med våra produkter säkerställa en lång brukstid och våra kunders krav och förväntningar. Kontakta oss gärna för besök på något lämpligt referensobjekt.

Vad kan vi erbjuda mer?

Förutom att offerera och lägga Era tak kan vi erbjuda följande:

Besiktning av Era tak inklusive fotodokumentation som visar nuvarande kondition samt vad vi tror om livslängden innan det är dags för en renovering. Ett protokoll med utlåtande fylls i och återsänds till Er för att Ni som kund ska få ett underlag till underhållsplanering och kommande åtgärder.

Underhålls-, serviceavtal. Vi besiktigar och ser över Era tak, 1-2 gånger per år. Vid vår besiktning fyller vi i ett protokoll som översänds till Er efter varje tillfälle.

Taksäkerhet. Vi kan erbjuda montering av taksäkerhet som livlineöglor, snörasskydd, nockräcke mm. i samband med takläggning eller enbart taksäkerhet på ett befintligt tak.

Snöskottning. Vi hjälper Er gärna med ev snöproblem på Era tak. Vi har utrustning som snöslungor mm.

Kontakta oss gärna med Era önskemål om offert, besiktning, repatationer, taksäkerhet, snöskottning eller förslag på ett underhålls-, serviceavtal.

View Desktop Site