Vår verksamhet

Takorama Elteknik - specialister inom tak, solenergi och elteknik

Takorama och Din Elkontakt är två bolag med lång och ledande erfarenhet och kompetens inom framtidsbranscher som takentreprenad, solenergi och elteknik som under 2023 gått samman till ett bolag.  

Nu tar vi ytterligare ett steg mot vår målsättning att erbjuda våra kunder en helhetslösning med takläggning, solenergilösningar, energilagring och eltekniska lösningar.

Med sammanslagningen av Takorama, med över 32 års erfarenhet, och Yes – Din Elkontakt i Kungälv med över 12 års erfarenhet får vi ett helt lysande erbjudande till en marknad med hög kompetens. Nu är vi ett företag med namnet Takorama Elteknik.

Med vår sammanslagning kan vi erbjuda en helhetslösning innehållande olika tätskikt för tak, sedum och solenergilösningar. Därtill har vi stor kunskap inom el och elteknik, laddinstallationer, batterier, belysning, nätverksinstallationer och kraftförsörjning.

Vi har ett team med stor erfarenhet och över 30 duktiga, välutbildade medarbetare som utvecklar och löser våra kunders behov på vårt arbetsområde som i huvudsak är Västra Götaland.

Som ett dotterbolag i Soltechkoncernen har vi stora möjligheter till utveckling av spännande projekt och samverkan med våra systerbolag.

Dags att installera sol på taket

Vi lägger kunskap på taket

Våra medlemskap

 

Vår resa i korthet

Takorama AB

Takorama AB bildades 1990 och i företaget finns erfarenhet av takläggning sedan 1982. Vårt arbetsområde var då i huvudsak Göteborg och Bohuslän.

En del i Soltechkoncernen

25 februari 2020 blev vi en del av Soltechkoncernen och började erbjuda solenergilösningar. Vi bytte även grafisk profil. Som ett dotterbolag i Soltechkoncernen har vi stora möjligheter till utveckling av spännande projekt och samverkan med våra systerbolag.

Takorama + Din Elkontakt = Takorama Elteknik

Sommaren 2023 blev Takorama och Din Elkontakt ett gemensamt bolag, Takorama Elteknik. Två bolag med lång och ledande erfarenhet och kompetens inom framtidsbranscher som takentreprenad, solenergi och elteknik.

En del i Soltech

Takorama Elteknik är en del i Soltechkoncernen, en helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar. Soltech utvecklar, säljer, installerar och optimerar lösningar för tak, fasader samt laddning och lagring. Koncernen skapar framtidssäkrade system med solenergi som plattform och transformerar branscher inom tak, fasad och el-teknik till att ha solenergi som en tydlig del i produktutbudet.

Soltech är en folkaktie noterad på Nasdaq First North Growth Market med 80 000 aktieägare.