Tä

Takorama - specialister på låglutande papptak

Takorama AB bildades 1990 och erbjuder takläggning för såväl renovering- som nyproduktion, ofta inklusive isolering, taksäkerhet, brandluckor, takluckor, takbrunnar, trä och plåtarbeten samt miljöanpassade lösningar som sedumtak och solenergitak för en effektiv ekonomi. Vi har även system och produkter anpassade till takterrasser och parkeringsdäck.

De produkter vi erbjuder är alla av mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna montörer skapar vi tak som ger trygghet och skydd mot takläckage i många år. Kvalitet kan kosta lite mer i starten men ger lösningar med lång livslängd.

 

 

 

Systemsäkerhet och egenkontroll utförs på alla våra projekt

Allt för att tillsammans med våra produkter säkerställa en lång brukstid och uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Kontakta oss gärna för besök på något passande referensobjekt.

Under ett år lägger vi runt 100 000 m2 tak – såväl nyproduktion som renovering. Vi åtar oss gärna en komplett entreprenad inkluderat både trä- och plåtarbeten.

Stenunge Sund
Certifikat Takorama

Vi är medlemmar i och auktoriserade av vår branschorganisation TIB och våra takmontörer har genomgått takmontörsutbildning i TIB:s regi samt är utbildade av våra leverantörer, anpassat till deras tätskiktssystem. Vi har även genomfört ett av Sveriges Byggindustrier framtaget verksamhetsledningssystem, Povel. Utgångspunkten för Povel är ISO 9001:2000, ISO 1401:1996 samt AFS 2001:1. Vår ambition är att Diplomera oss enligt Povels kravspecifikation.

Trygga och bekymmersfria tak till nya och återkommande kunder

Vi har valt att erbjuda produkter med mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna takmontörer skapar vi tak som ger trygghet och skydd mot läckande tak i många år!