Takläggning

Takläggning, isolering och taksäkerhet

Takorama Elteknik erbjuder takläggning för såväl renovering- som nyproduktion, inklusive isolering, taksäkerhet, brandluckor, takluckor, takbrunnar samt även trä och plåtarbeten.

Vi har även system och produkter anpassade till takterrasser och p-däck samt sedumtak. De produkter vi erbjuder är alla av mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna montörer skapar vi tak som ger trygghet och skydd mot takläckage i många år. Kvalitet kostar lite mer, men på sikt ger det ekonomiska lösningar med lång livslängd. Systemsäkerhet, egenkontroll utföres på alla våra projekt, allt för att tillsammans med våra produkter säkerställa en lång brukstid och våra kunders krav och förväntningar.

Vi erbjuder takläggning i området runt Göteborg, exempelvis Kungsbacka, Uddevalla, Trollhättan, Ljungskile, Stenungsund och Orust men självklart även andra orter. Kontakta oss gärna för besök på något lämpligt referensobjekt.

Takläggning för såväl renovering- som nyproduktion

Isolering
Taksäkerhet
Brandluckor
Takluckor
Takbrunnar
Trä- och plåtarbeten

Hur kan vi hjälpa dig?

Takorama Elteknik erbjuder takläggning för såväl renovering- som nyproduktion, isolering, taksäkerhet ev. brandluckor, takluckor, takbrunnar samt även trä och plåtarbeten. Vi utför arbeten i området runt Göteborg exempelvis Kungsbacka, Uddevalla, Trollhättan, Ljungskile, Stenungsund och Orust men självklart även andra orter.

Kvalitet skapas på taken av våra duktiga takmontörer

Våra takmontörer har genomgått takmontörsutbildning
Takorama Elteknik är medlemmar i och auktoriserade av vår branschorganisation TIB. Våra takmontörer har genomgått takmontörsutbildning i TIB:s regi samt är utbildade av våra leverantörer, anpassat till deras tätskiktssystem.

Vi har genomfört ett av Sveriges Byggindustrier framtaget verksamhetsledningssystem, Povel
Utgångspunkten för Povel är ISO 9001:2000, ISO 1401:1996 samt AFS 2001:1. Vår ambition är att Diplomera oss enligt Povels kravspecifikation.