Solenergi

Bli din egen elproducent

Låt ditt tak vara mer än skydd för väder och vind. Installera solpaneler och upptäck hur lönsamt solenergi kan vara. Sänk dina elkostnader och öka värdet på din fastighet med hjälp av solen. Vi på Takorama Elteknik satsar på förnyelsebar energi och vi ser en ökad efterfrågan på solenergilösningar från våra kunder. Vi erbjuder solcellsanläggningar, energilagringsystem och laddning av elfordon med mera av högsta kvalité. 

Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när du köper en solenergianläggning. Takorama Elteknik kan både tak och solenergi och tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som kommer finnas kvar under hela garantitiden.

Med hjälp av solens kraft kan vi göra din fastighet mer attraktiv, billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle.

 

Lagra din solel

Vi har lång erfarenhet av energilagring och stor kompetens av produkterna för att lagra solel på ett effektivt och säkert sätt. Med hjälp av solcellsbatteri kan du lagra och styra över den energi som du producerar. Kombinationen av solel, batteri och laddstation skapar en mängd möjligheter. Vi kan leverera kompletta energilagringssystem från marknadens kändaste leverantörer.

Fördelarna med solceller är många!

Minskade elkostnader
Solceller hjälper dig att minska dina elkostnader och är dessutom värdehöjande för din fastighet.
Miljövänligt alternativ
Att ta vara på det naturliga solljuset är både hållbart och kostnadseffektivt. Solceller kan installeras på tak, fasader eller på mark.
Underhållsfritt
Solceller är dessutom nästintill underhållsfria och har en livslängd på 20-30 år.
Lagra din solel
Genom att komplettera din solcellsanläggning med ett solbatteri kan du lagra den överskottsel som du inte gör av med och som annars går ut på elnätet.

Redo att bli din egen energiproducent?

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Våra solceller finns i flera varianter och lösningar för att passa just dina behov.
Vi finns i området runt Göteborg, exempelvis Kungsbacka, Uddevalla, Trollhättan, Ljungskile, Stenungsund och Orust men självklart även andra orter.

Kontakta oss